В Запоріжжі з території промислового майданчика демонтували піч, яка забруднювала повітря



В Шевченківському районі Запоріжжя провели обшуки на території одного з промислових майданчиків та демонтували піч, яка забруднювала повітря в місті.

Про це повідомили в прес-службі облуправління Нацполіції.

Місцеві жителі скаржились на запах йоду, плавленого пластику та звернулись до правоохоронців. За фактом забруднення атмосферного повітря відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 241 ККУ.

22 травня поліцейські разом з співробітниками прокуратури, аварійно-рятувальної служби та Державної екологічної інспекції Південного округу провели обшуки за вказаною адресою. В міській раді зазначили, що мова йде про промбазу на вул. Базовій. На промисловому майданчику виявили саморобну піч, м’які контейнери з мікросхемами. Мікросхеми випалювали в печі, що призводило до утворення їдкого диму. Піч встановлена без дозвільних документів.

В ході обшуків 26 травня демонтували та вилучили піч, дробарку, біг-беги, металеві діжки з мікросхемами, зразки виявлених речовин. Все це відправили на експертизу.

Як раніше писав 061, ДБР повідомило про підозру зраднику з Бердянська, який разом з окупантами забирав майно у місцевих мешканців.

Фото облупрокуратури, міської ради, відео поліції



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW