Відвідати хакатон "Драйвери соціальних змін" запрошують у Луцьку



Відвідати хакатон "Драйвери соціальних змін" запрошують у Луцьку, фото-1

26 травня об 11:00 у приміщенні Музею сучасного українського мистецтва Корсаків відбудеться хакатон «Драйвери соціальних змін». Хакатон стане фінальним заходом у межах реалізації проекту зі зміни соціальних норм для запобігання домашньому і гендерно зумовленому насильству в Луцькій громаді.

Про це повідомляють на веб-сайті Луцької міськради.

На заході 23 команди активних, небайдужих та креативних лідерів (-ок) учнівських самоврядувань загальноосвітніх закладів громади представлять свої ідеї, щодо того, як вони можуть змінювати деструктивні соціальні норми, що породжують домашнє чи гендерно зумовлене насильство та формувати нові, позитивні уявлення та цінності.

Попередньо протягом лютого-березня усі команди пройшли навчання, яке було покликане зорієнтувати школярів (-ок) щодо:

– розуміння базису соціальних норм щодо домашнього насильства, того, як вони працюють і як їх можна змінити, щоб запобігти насильству проти жінок і попередити його негативні наслідки;

– формування установок на важливості промоції ідеї здорових, екологічних стосунків між людьми незалежно від фізичних, психологічних, соціальних, статевих та інших відмінностей.

Сподіваємось на активну співпрацю із висвітлення та поширення інформації.

Проект реалізовує управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення».

Контактна особа: начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради Ліна Галан, +380506023308.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW