Прогноз погоди у Харкові на тиждень



В останній тиждень весни у Харкові буде досить тепло.  Найближчими днями будуть йти дощі, але потім настане сонячна погода.

Про це свідчить прогноз порталу Синоптик.

Так у пʼятницю, 26 травня, температура від +15°C зранку підніметься +22°C у вдень. Похмура погода буде триматися у Харкові весь день, вранці очікується недовге прояснення. Удень очікується дощ із грозою, ввечері - дрібний дощ.

У суботу, 27 травня, повітря від +15°C вночі прогріється до +22°C в день. Хмарна погода протримається у Харкові увесь день. Удень йтиме дощ із грозою, якому ввечері на зміну прийде дрібний дощ.

27 травня вшановується пам'ять святого мученика Ісидора. В давні часи цього дня очікували, як закінчення будь-яких холодів: "На Ісидора відійдуть усі сивери (холода)"

У неділю, 28 травня температура від +16°C вночі підніметься вдень +23°C. Вже вранці хмари зникнуть, та протягом усього дня у Харкові буде стояти ясна погода. Без опадів.

У понеділок, 29 травня,температура від +11°C вночі підніметься до +22°C у вдень. Вранці небо у Харкові буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Без опадів.

У вівторок, 30 травня, температура від +13°C вночі підніметься до +19°C у вдень. У Харкові погода буде ясною, тільки ввечері на небі з'являться хмари. Без опадів.

У середу, 31 травня, температура від +13 °C вночі підніметься до +23°C у вдень. Вдень у Харкові на небі з'являться хмари, які ввечері повинні розсіятися. Без опадів.

У давні часи цей день був пов'язаний в основному з посівом льону. Наші пращури слідкували за тим, яке дерево у цей день лист розгорне. Якщо дуб перед ясеном лист пустить, значить літо буде сухим.

У четвер, 1 червня, температура від +13°C вночі підніметься +22°C у день. У Харкові очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Без опадів.

У перший день літа вшановується пам'ять єпископа Іоанна Готського. В народі цей день називали Іванів день, Іван Хліборост. Його вважали вдалим для роботи в полі та городі. Наші пращури помітили, якщо перші два дні червня йде дощ – весь місяць сухим, а літо теплим буде.





AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW