В Маріуполі «дитячий фонтан» від окупантів б’є дітей струмом



Окупанти в сквері драматичного театру встановили минулого року два фонтани. Один звичайний, на місці вкраденого пішохідного фонтану, а інший – маленький на місці Європейського майданчику.

Цей маленький фонтан окупанти назвали дитячим. Він – частково пішохідний. Проте матусі дітей кажуть, що коли малеча бігає по воді, то інколи їх б’є током.

Попри численні скарги, окупанти не поспішають виправляти власні помилки. Тому фонтан досі працює. Правда, діти там вже більше не бігають. Принаймні ті, хто вже один раз отримав удар струмом.

В Маріуполі «дитячий фонтан» від окупантів б’є дітей струмом, фото-1

Нагадаємо, ще Європейський майданчик був закладений в Театральному сквері в один з Днів Європи. Там були викладені зірки, що символізують країни Європейського Союзу, а ще чомусь маріупольська влада вирішила там посадити берези. Практично всі берези не прийнялися і всохли. А окупанти знищили і інші нагадування про ЄС.

Ще нагадаємо, що великий пішохідний фонтан в Театральному сквері був встановлений в рамках реконструкції в 2018 році. Він був місцем відпочинку дітей та молоді в жаркі літні місяці. Ще цей фонтан знаменитий тим, що в ньому купався Президент Зеленський.

Під час бойових дій фонтан не постраждав, але окупанти його демонтували та вивезли в невідомому напрямку. Замість того встановили звичайну чашу.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW