Пограбування родини в Перечині: 24-річний закарпатець вночі пробрався у кімнату, де спали маленькі діти та затуляв їм рот, щоб не кричали



Співробітники відділення поліції №1 Ужгородського районного управління поліції затримали 24-річного раніше судимого закарпатця, який підозрюється у пограбуванні місцевих жителів. Фігурант пробрався у кімнату малолітніх дітей, забрав їх мобільні телефони та втік. Оперативники швидко затримали грабіжника, зараз його поміщено в слідчий ізолятор. Йому загрожує до 10 років ув’язнення

17 травня посеред ночі до поліції надійшло повідомлення про пограбування родини в місті Перечин Ужгородського району. Потерпілий зазначив, що в кімнату, де спали двоє дітей, пробрався невідомий, забрав цінні речі та втік.

На місце негайно виїхали поліцейські групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група місцевої поліції.

Правоохоронців зустріли господарі та двоє наляканих дітей. Старша 12-річна дівчинка розповіла, що почула як до кімнати хтось увійшов. Вона прокинулася і побачила незнайомця, який одразу почав затуляти їй рота руками та розпитувати де дорослі ховають гроші. Коли зловмисник зрозумів, що дівчинка нічого не знає, схопив мобільні телефони дітей та швидко втік.

Попри страх діти змогли запам’ятати і описати поліцейським деякі риси грабіжника. Це допомогло співробітникам кримінальної поліції вже менше ніж за годину розшукати та затримати підозрюваного.

Зловмисником, який пробрався вночі у кімнату до малолітніх дітей, виявився 24-річний, вже раніше неодноразово судимий, в тому числі за тяжкі злочини, місцевий житель. Відомо, що лише в березні цього року, тобто два місяці тому, він вийшов із в’язниці, де відбував покарання за вчинення розбійного нападу.

У затриманого вилучили речові докази – мобільні телефони, які поліцейські повернуть маленьким власницям.

Самого підозрюваного, у порядку статті 208 КПК України, одразу було поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі відділення поліції №1 Ужгордського РУП вже повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Вчора, 18 травня, в суді відбувся розгляд клопотання слідчого, щодо обрання запобіжного заходу. Підозрюваний перебуватиме під вартою з можливістю внесення застави у розмірі понад 200 тисяч гривень.

Наразі грабіжник знаходиться у слідчому ізоляторі. Йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW