За відвідування лісів у Києві штрафуватимуть на тисячі гривень



У Києві за відвідування лісів можуть штрафувати на тисячі гривень – у місті продовжує діяти заборона на відвідування лісових зон.

Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих та актуальних новин Києва, столичного регіону та України.

За словами чиновників, відповідні інформаційні відмітками про заборону в’їзду на територію лісів будуть встановлені працівниками лісопаркових господарств.

Порушники нестимуть адміністративну відповідальність, а штраф може сягати кількох тисяч гривень.

Також зазначають, що частина лісових територій була зоною бойових дій, там ще залишаються вибухонебезпечні матеріали – понад 30 тисяч гектарів лісу, за які відповідають міські служби, – йдеться в повідомленні.

Наразі там ведуться роботи з розмінування. Жителів міста просять максимально серйозно поставитися до цієї заборони, адже йдеться про збереження життя та безпеки.

Також ми писали, що у Київській міській державній адміністрації нагадали про заборону відвідувати ліси під час воєнного стану. Крім того, днями у Києві та області зберігатиметься надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Крім того, розповідали про те, що у столиці не планують відкривати пляжний сезон, оскільки відсутні укриття та сховища. Тож киянам та гостям міста рекомендують утриматись від відвідування пляжів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW