На Бахмутському напрямку українським військовим вдалося просунулися на відстань до 1700 метрів на флангах



Українські військові продовжують атакувати російських окупантів на Бахмутському напрямку. ЗСУ вдалося просунулися на відстань до 1700 метрів на флангах.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речника Східного угруповання військ ЗСУ Сергія Череватого в ефірі телемарафону.

"В ході боїв наші підрозділи, не дивлячись на те, що немає зараз переваги в особовому складі, снарядах і техніці, продовжують просуватися на флангах. Відстань за цю добу від 150 до 1700 метрів вдалося пройти", - заявив Череватий.

За його словами, Бахмут залишається епіцентром бойових дій. За добу на Бахмутському напрямку окупанти 77 разів завдали ударів артилерією та 6 - авіацією.

"В боях знищено 130 окупантів, 145 зазнали поранень, чотири потрапили у полон. Також знищено дві самохідні артилерійські установки МСТА, БПЛА "Орлан" та вісім польових складів з боєприпасами", - додав речник.

Нагадаємо, нещодавно у Міноборони повідомили, що українські військові просунулися на 2 км уперед на Бахмутському напрямку.

Пізніше Сергій Череватий повідомив, що українські військові продовжують і далі просуватися углибину оборони ворога на Бахмутському напрямку.

При цьому у Міноборони наголошують, що ЗСУ мають успіхи на окремих ділянках Бахмутського напрямку, але у самому Бахмуті окупанти просуваються.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW