Сьогодні над ранок на Житомирщині влучило кілька ракет



У ніч проти 18 травня рф знову атакувала Україну, використовуючи і ракети, і безпілотники. Чути було звуки вибухів у ряді областей, і тому числі й на Житомирщині.

Суспільне, посилаючись на Житомирську ОДА, повідомляє, що по Житомирській області було запущено чотири ракети. Є руйнування, та на щастя, обійшлося без постраждалих та жертв.

– Сьогодні вночі під час тривоги три ворожих ракети влучили в поле за межами забудови. Ще одну було збито. Уламки пошкодили літню кухню та сарай. Жертв та постраждалих немає, – цитує Суспільне очільницю управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської обласної військової адміністрації Ірину Дембіцьку.

Сьогодні уночі повітряну тривогу на Житомирщині оголосили о 3:10, тривала вона майже три години: до 6:03. Близько п’ятої години мешканці області та обласного центру почули вибухи.

Загалом станом на ранок споживачі кількох областей зостались без світла через нічну атаку росіян, а саме на Хмельниччині, Сумщині, Чернігівщині, Донеччині, Запоріжжі, Харківщині та Херсонщині. Знову російські терористи обстріляли й Київ.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW