Гуманітарку з підпільного складу на Львівщині поділять між Миколаївщиною та Херсонщиною



Усі товари з масштабного нелегального складу гуманітарної допомоги в Убинях відправлять львівським військовим та до Херсонської та Миколаївської областей.

Як пишуть Наші Гроші. Львів, Личаківський районний суд Львова зняв арешт з усіх товарів, які раніше виявили детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ). Знайти причетних до масового завезення і приховування іноземної гуманітарної допомоги так і не вдалося.

Про величезний підпільний склад з гуманітарною допомогою стало відомо 25 квітня. Як з’ясувалося, цей склад детективи БЕБ виявили ще на початку лютого, після чого відкрили кримінальне провадження і почали шукати власника товарів. Серед  виявлених товарів були харчові продукти (зокрема, понад 300 тис. консерв), дитячі товари, постільна білизна, ковдри, засоби гігієни, побутова хімія, одяг – всього біля тисячі піддонів.

Детективи БЕБ підозрюють, що група невстановлених осіб в змові з працівниками митниці організували ввезення товарів через польський кордон без сплати митних платежів.

Нагадаємо, на Миколаївщині чоловік використовував вантажівки призначенні для перевезення гуманітарної допомоги у власних цілях.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW