Де в Україні більше шансів знайти гарний заробіток і що з вакансіями



В Україні на ринку праці збільшилась кількість вакансій. 

Експертка з ринку праці Марія Абдулліна в ефірі телемарафону розказала про ситуацію з роботою в Україні. Кількість вакансій на ринку праці в Україні перевищила рівень до повномасштабного вторгнення, - пише УНІАН. Ця статистика перевищила прогнози, які були протягом 1,5 року.

Абдулліна розказала, що сьогодні бізнес більш консолідований в містах мільйонниках - Київ, захід України. Проте пропозиції про роботи також активізувались і в прифронтових регіонах. Спостерігається позитивний приріст. 

Збільшення вакансій пояснюється тим, що багато спеціалістів задіяні в обороні країни, або вихали за кордон. Тому роботодавці сьогодні вимушені шукати нових робітників. 

Найбільша кількість вакансій і шукачів роботи сьогодні в Києві. Активними стала Чернівецька область, Закарпаття, а також Хмельницький та Вінниця. Проте експертка відзначила, що зарплатня не відповідає очікуванням шукачів роботи. 

Найгірша ситуація на сьогоднішній день у туристичній сфері. А от у сфері обслуговування ситуація покращилась (готелі, ресторани, кафе).

"Дуже активно насичується вакансіями ця сфера. Це в основному на заході : Чернівці, Львів, Закарпатська область", - пояснила вона.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW