В Одесі 18-річний хлопець під час комендантської години ледь не зарізав чоловіка, - ФОТО, ВІДЕО



В Одесі поліцейські затримали молодика, який вдарив ножем незнайомого чоловіка. У такий спосіб зловмисник "відповів" на прохання мешканця багатоквартирного будинку не галасувати серед ночі під вікнами його оселі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася 15 травня. Під час комендантської години у дворі одного з багатоквартирних будинків по вулиці Чернишевського компанія молодих чоловіків вступила у перепалку з місцевим жителем, який попросив їх припинити шуміти під вікнами його будинку і розійтися по домівках.

Словесні аргументи швидко вичерпались і один із молодиків ударив чоловіка ножем у живіт.

Про госпіталізацію потерпілого із проникаючою колото-різаною раною живота до поліції повідомили лікарі.

Оперативники за кілька годин встановили, що до злочину причетний 18-річний юнак, і затримали його за місцем мешкання в іншому районі Одеси. В якості речових доказів поліцейські вилучили у нього ніж, який скерували на експертизу.

"На підставі достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру в умисному нанесенні тяжкого тілесного ушкодження. Цей злочин передбачений ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Поліцейські помістили підозрюваного до ізолятора тимчасового тримання і нині клопочуть щодо застосування відносно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - повідомив начальник територіального підрозділу поліції Микола Кульчицькій.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW