Готуй сани влітку: чи загрожує Чернігову зрив опалювального сезону



Опалювальний сезон в Чернігові наступного року не повинен бути зірваним, оскільки не існує жодних обґрунтованих причин. Місто забезпечить якісну підготовку, запевнив в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако у великому інтерв‘ю виданню 0462.ua.

– Ми пройшли нормально, без перешкод, найважчий, я сподіваюся, опалювальний сезон в історії України 22-23, коли ворог намагався знищити об’єкти критичної інфраструктури, коли були проблеми зі світлом.

Як зазначив Ломако, протягом опалювального сезону було зробило декілька речей, які гарантують стабільне проходження наступного.

– Наприклад, всі наші котельні, які опалюють велику кількість будинків, оснащені двома-трьома засобами. Тобто перепідключені до електромереж таким чином, що якщо будуть відключення світла, то вони будуть все одно працювати.

Крім того, за словами Олександра Ломаки, всі чернігівські школи, об’єкти критичної інфраструктури, лікарні та теплопункти забезпечені достатньою кількістю генераторів.

– Ті заяви, які звучать від деяких чиновників і компанії, вони не мають нічого спільного з реальністю, все буде добре з опалювальним сезоном, якщо звичайно у нас протягом найближчих місяців не станеться чогось непередбачуваного. Якщо буде все планово, то ми підготуємося вчасно і вчасно запустимося.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW