Корегувальнику обстрілів Львівщини суд дав довічне ув'язнення, - ФОТО



Колегія суддів Залізничного районного суду міста Львова 16 травня винесла зраднику вирок — довічне увʼязнення з конфіскацією майна.

Прокурор Тарас Ковальчук сам запропонував призначити найсуворіше покарання. Адже обвинувачений, окрім отриманих завдань, самостійно з ідеологічних мотивів шукав інформацію і передавав її росіянам, повідомляє "Судовий репортер".

Своєї провини Козєєвне визнав, кажучи, що не робив того, про що написано в обвинуваченні.

Козєєв має українське громадянство, але народився у місті Улан-Уде — столиці Республіки Бурятія РФ. У 2008-2010 роках його умовно засудили за шахрайство — привласнення 3600 гривень. Знайому він обманув, що позичає гроші чи то для купівлі земельної ділянки, чи то щоб придбати диван в квартиру, бо мав намір приймати гостей.

У Козєєва було двоє дітей, але останні роки він проживав зі своїми батьками. 20 травня минулого року його затримали в батьківському домі, з вікон якого він робив деякі фото для росіян, оскільки це неподалік залізничних колій.

Після повномасштабного вторгнення у травні 2022 року Козєєв надсилав представникам РФ відомості про розташування військових об’єктів та пересування військовослужбовців ЗСУ, а також координати об’єктів критичної інфраструктури на Львівщині, в тому числі пʼяти мостів. А ще на власний телефон фіксував наслідки ракетних ударів по Львову. Загалом йдеться про 25 епізодів передачі інформації.

Читайте також: Мешканців Львівщини закликають економити електроенергію – в енергетиків ремонти.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW