Для переселенців і ветеранів в Україні запускають освітню програму з електронної комерції



В Україні стартує програма E-Export Intensive, яка покликана залучити до електронної комерції переселенців, ветеранів і підприємців, що постраждали через війну.

Про це повідомляє Мінекономіки.

Навчальний курс допоможе ознайомитися зі всіма аспектами роботи в сегменті e-commerce, зокрема з відкриттям магазину і здійсненням перших продажів на найпопулярніших платформах eBay, Etsy, Amazon, Shopify.

18 травня відбудеться окремий захід, на якому презентують низку грантових можливостей. Зокрема, гранти для ветеранів і другого з подружжя на розвиток або створення власного бізнесу, а також гранти для малих і середніх підприємств. Зареєструватися на семінар можна за посиланням.

E-Export Intensive протягом червня-липня передбачає серію безкоштовних практичних вебінарів. Долучитися до навчального процесу можна, попередньо зареєструвавшись онлайн.

Програма E-Export Intensive реалізована на базі проєкту Укрпошти Е-Export School за підтримки Міністерства економіки, Міністерства цифрової трансформації, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проєкту Дія.Бізнес, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», компаній Payoneer і Disqover Agency.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW