Вони чудово відпочинуть: знаки Зодіаку, на яких чекає релакс



Кому вдасться найближчим часом розслабитися і чудово провести час - на це запитання дає відповідь гороскоп. Щасливчиками виявилися три знаки - Стрілець, Овен і Терези. На тих, хто народився під цими знаками, чекає прекрасний відпочинок.

Стрілець

На Стрільців чекає яскравий і незабутній місяць. На них чекають подорожі та пригоди, приємні, а можливо, і несподівані зміни в житті. Любителі екстриму проведуть час за активним відпочинком, на тих же Стрільців, які надають перевагу поміркованішому відпочинку, чекають нові хобі та захоплення. Венера, що перебуває зараз у Стрільці, спонукає їх демонструвати турботу про коханих і близьких.

Овен

Для Овнів травень - чудовий час приділити час релаксу. Перевагу краще віддати спокійним видам відпочинку, приємним прогулянкам, читанню, малюванню. Астрологи радять Овнам у травні не перевтомлюватися, приділяти більше уваги своєму здоров'ю і сім'ї. У цей період представники знака Овен можуть бути емоційними і вразливими. Чудовий час для занять плаванням, йогою, відвідуванням масажу і проведення процедур із догляду за обличчям і тілом.

Терези

Терези - відомі трудоголіки, їм буває складно знайти час на відпочинок. Астрологи вважають, що для представників цього знака саме місяць травень - найкращий час для релаксу. Зараз у Терезах перебуває Меркурій, а це означає, що настав час сповільнитися і розслабитися. Можна і потрібно тимчасово делегувати свої обов'язки іншим людям, і приділити час приємному розслаблюючому відпочинку. Неспішні прогулянки, медитація - це допоможе відновити емоційний баланс і працездатність.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW