Сьогодні відбудеться фінал "Євробачення 2023". Де дивитися трансляцію, - ВІДЕО



Гранд-фінал – основна подія пісенного конкурсу Євробачення. 26 країн-учасниць презентуватимуть свої номери, а за результатами голосування один з учасників стане переможцем усього конкурсу.

Як повідомляє "Суспільне - Культура", у фіналі Євробачення-2023 буде представлена і Україна: гурт TVORCHI з піснею Heart Of Steel автоматично потрапив до вирішальної частини конкурсу, не виступав у півфіналах. Окрім TVORCHI у фіналі буде ще кілька номерів від українських артистів.

Фінал Євробачення-2023 розпочнеться о 22:00 за київським часом в суботу, 13 травня. Подія відбудеться в англійському Ліверпулі, який приймає конкурс.

Фінал Євробачення-2023: де дивитися

Ексклюзивним транслятором пісенного конкурсу Євробачення в Україні є Суспільне Мовлення. Дивитися наживо фінал Євробачення-2023 можна буде на усіх платформах Суспільного:

сайті Суспільне Культура;

сайті Cуспільне Євробачення;

телеканалі Суспільне Культура, а також слухати наживо на Радіо Промінь.

Початок трансляції фіналу Євробачення-2023 на Суспільному – о 21:50. До цього дивіться студію "ПередЄвроШоу" на телеканалі Суспільне Культура.

Також на Youtube-каналі Суспільне Євробачення ви зможете стежити наживо за роботою коментатора Тимура Мірошніченко наживо, він відповідатиме на запитання глядачів.

Україна потрапила автоматично до фіналу Євробачення як переможець останнього конкурсу. За результатами жеребкування Україна отримала 19 номер для виступу.

TVORCHI з піснею Heart of Steel виступатимуть на сцені фіналу Євробачення-2023 під №19 номером з 26 учасників, тобто у другій половині конкурсу.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW