На фронті загинув 37-річний покровчанин Володимир Зубрицький



3 травня, під час виконання бойового завдання у жорстоких боях з російськими загарбниками, біля населеного пункту Діброва Луганської області загинув наш земляк Зубрицький Володимир Володимирович. Йому було 37 років.

Володимир був командиром 1 аеромобільного відділення, 3 аеромобільного взводу, 7 аеромобільної роти, 2 аеромобільного батальйону військової частини А2120.

"Він героїчно бився за нашу свободу і вірив у те, що Перемога вже скоро. Вірив і віддав в ім'я цієї Перемоги найцінніше – життя. У Володимира залишились батько, дружина та двоє дітей. Похорон відбудеться післязавтра на кладовищі в Новотроїцькому СО об 11:00. Невимовний біль розриває серце. Покровська міська військова адміністрація висловлює щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та Героя. Наша громада буде завжди пам’ятати імена своїх Героїв! Вічна пам’ять відважному Сину Українського народу, мужньому Захиснику та справжньому Патріоту України", - повідомили у Покровській МВА.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW