"Після полону я не змогла повернутись до постійної роботи": тернопільська "Пташка" Катерина Поліщук розповіла, чим зараз займається та де бере гроші



Парамедикиня з Тернополя Катерина Поліщук на псевдо "Пташка" відповіла на запитання допитливих підписників, яких цікавить за які кошти вона живе.  

На своїй Facebook-сторінці дівчина розповіла, що їй допомагають рідні, друзі, волонтери та одна близька їй людина.

«Пост подяки за підтримку. Після полону я не змогла повернутись до постійної роботи, оскільки поїздки і фронт не відпустили мене. Часто чула запитання «а за що ж ти живеш?». Повноцінно і продуктивно жити мені дозволяє підтримка небайдужих до мене людей, які дали можливість стати на ноги, повністю вилікуватись, реабілітуватись та далі багато-багато працювати. Найбільше мене підтримує фінансово моя мото-сім’я @theridersua. З самого початку різносторонньо допомагали сім’ї побратимів та нареченого, волонтери та @leonid_kallash, @ganna_kallash, @shuriman.morda з дружиною, моя сім’я та друзі, @eygeniavlasova з підписниками, @azovstalfamilies , @zakiroffbo @fcshakhtar , @azovsangels, батальйон «Госпітальєри», координаційний штаб, НІБ, та багато-багато інших», - пише Катерина Поліщук.

Окрім того Катерина розповіла, що "підгодовує" її і ЗСУ. Так, спорядження та форма у неї – волонтерська. Окрім того, кілька українських брендів подарували трошки одягу для дипломатичних поїздок та повсякдення, тактичні дрібнички. А ще рятує вміння економити та відкладати кошти.

«Раніше працювала на трьох роботах. Майже всі вільні кошти йдуть на Волонтерство. Вже після полону мала досвід роботи в озвучуванні мультфільму. Зараз фінансово підтримує близька мені людина. Сподіваюсь, я втамувала цікавість шукаючих правди) мене не купила розвідка уряду, не хвилюйтесь) викриття та сенсації будуть?», - жартує «Пташка».



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW