Не робіть цього вечорами: звички, від яких краще відмовитися



Ще з часів наших предків відоме повір'я, що не можна розпочинати справи ввечері або вночі. Народні прикмети - це не просто забобони. Часто це просто досвід, накопичений поколіннями. Від предків нам дістався досить великий список тих справ, які не можна робити ввечері.

Брати й віддавати гроші

Брати гроші в борг або віддавати борг після заходу сонця не можна. Це погана прикмета, відома багатьом поколінням. Порушуючи це негласне правило, ви ризикуєте загрузнути в боргах та інших фінансових труднощах.

Прибирати

Вимітати сміття вечорами не радять. Вважається, що разом зі сміттям з дому вимітається достаток і щастя.

Виносити сміття

Наші предки вірили в існування пристріту. Ця прикмета актуальна і зараз - будь-який предмет, викинутий увечері, може стати річчю для пристріту та інших негативних маніпуляцій.

Брудний посуд або ніж на столі

З давніх-давен прийнято вважати, що ніж, залишений на столі - до сварок і неприємностей. Не прибраний зі столу посуд може розлютити домовика, і тоді спокою в домі не буде.

Прання та сушіння білизни

За старих часів господині вважали, що якщо білизна сушиться після заходу сонця, то вона притягує біди. А якщо білизна на мотузці освітлена променями Місяця - то це до хвороби і навіть божевілля.

Голитися і дивитися в дзеркало

Один із забобонів, що з'явився порівняно недавно. Вважається, що гоління після заходу сонця - до неприємностей в особистому житті. Дивитися в дзеркало після опівночі небажано, бо це забирає красу і наближає старість.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW