Франківська міська дитяча лікарня власним коштом відремонтувала чотири палати



Сьогодні у Івано-Франківській міській дитячій клінічній лікарні відбулося символічне відкриття чотирьох відремонтованих палат у соматичному відділенні №3.

Про це повідомив міський голова Франківська Руслан Марцінків.

Своїми силами заклад повністю оновив чотири палати педіатрично-соматичного відділення №3. В ньому надають допомогу дітям до 3 років з різною соматичною патологією. Ремонтні роботи заклад провів власним коштом на понад 505 тисяч гривень та з залученням благодійних коштів.

“Ми вдосконалюємо наш медичний заклад, не покладаючи рук, щоб маленьким пацієнтам, та їх батькам було комфортно, затишно та спокійно проходити лікування. Віримо, що правильне середовище, в сукупності з професійним лікуванням, здатні повпливати на швидке зцілення дитини”, – коментують ремонт палат у МДКЛ.

У медзакладі повідомляють, що проводять комп’ютерну перевірку зору дітям. За допомогою спеціального апарату, кажуть медики, можна фіксувати найменші бінокулярні зміни в нерозширених зіницях на відстані до 100 сантиметрів. Якісну діагностику проводять навіть немовлятам у 2-3 місяці, які тільки вони починають фіксувати погляд на предметах.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW