В Ізмаїлі представили нового керівника територіального підрозділу поліції



Виконання обов’язків начальника Ізмаїльського районного відділу поліції покладено на підполковника поліції Віктора Герасименка. До цього він обіймав посаду начальника відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 ГУНП в Одеській області.

Про це повідомили у ГУНП в Одеській області

Сьогодні, 5 травня, особовому складу його представив тимчасовий виконувач обов’язків начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Іван Жук. Він подякував за службу полковнику Олегу Швецю, який до сьогодні очолював Ізмаїльський РВП, наголосивши: він гідно виконував службові обов’язки та організовував роботу особового складу.

– Відсьогодні на посаду тимчасово виконувача обов’язків начальника вашого територіального підрозділу поліції призначено підполковника Віктора Герасименка. Він працював на різних керівних посадах в поліції Донецької та Одеської областей. Має великий досвід роботи у слідчих та оперативних підрозділах, - звернувся до присутніх полковник поліції Іван Жук.

Звертаючись до новопризначеного т.в.о. начальника РВП, він зазначив:

– Ізмаїльський район – непроста прикордонна територія. Тут багато викликів, пов’язаних із етнічною злочинністю, наркозлочинністю, нелегальною міграцією, а в умовах війни – і з зовнішнім ворогом. Важливо, щоб місцеві жителі бачили роботу поліції і відчували її допомогу та захист. Ви, пане підполковнику, маєте великий професійний досвід, який дозволить згуртувати навколо себе колектив ізмаїльської поліції і гідно протидіяти злочинності та захищати права громадян, - наголосив т.в.о. начальника ГУНП в Одеській області Іван Жук.

Довідково: Віктор Герасименко закінчив Луганський державний університет внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка, проходить службу в правоохоронних органах з 2000 року. Починав зі слідчого в поліції Донеччини, багато років працював у карному розшуку поліції Донеччини та Одещини, очолював відділ кримінальної поліції колишнього Приморського відділу поліції в місті Одесі, Малиновський відділ поліції в місті Одесі – теперішній відділ поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1. Неодноразово заохочувався відзнаками Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW