Мирноградські спортсмени посіли призові місця на Чемпіонаті Європи з пауерліфтингу серед юнаків та дівчат



З 02 по 05 травня 2023 року в місті Тістед королівства Данія проходив Чемпіонат Європи з пауерліфтингу серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок.

У складі збірної команди України взяли участь троє представників з Мирноградської міської територіальної громади.

Першим на помост вийшов вихованець ДЮСШ ММР Савкін Антон у в/к до 59 кг серед юнаків. З першого ж підходу він захопив лідерство й впевнено здобув перемогу з сумою 515 кг та став срібним презером у абсолютній першості серед юнаків. Для нього це були дебютні змагання на міжнародній арені.

Серед дівчат єдиною представницею була вихованка ДЮСШ ММР Артьомова Анастасія. Вона впевнено здобула перемогу у в/к до 69 кг з результатом 420 кг. Анастасія була не у найкращій формі та у абсолютній першості посіла другу сходинку п'єдесталу.

Останньою на помості змагалась тренер-викладач ДЮСШ ММР Бордюг Вероніка у в/к до 63 кг серед юніорок. На жаль, Вероніка з найкращім своїм результатом у 482,5 кг,поступилась минулорічній чемпіонці з Німеччини та здобула срібло першості. Але виконала норматив Майстру спорту України міжнародного класу.

Після невеличкого відпочинку наші спортсмени продовжать підготовку до Чемпіонату Світу, що відбудеться у місті Клуж (Румунія) наприкінці серпня.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW