Ціна на газ для побутових клієнтів залишається незмінною ще на рік: "Нафтогаз"



Український постачальник газу "Нафтогаз" продовжив дію свого фіксованого тарифного плану ще на один рік. Його ціна, як і раніше, становить 7,96 грн за кубометр з ПДВ.

Про це повідомляється на сайті компанії

"Таке рішення було прийнято з урахуванням воєнного стану та економічної ситуації в Україні. Незважаючи на складність ситуації, ми продовжимо утримувати ціни на паливо для населення на довоєнному рівні", - зазначив Олексій Чернишов, голова правління НАК "Нафтогаз України".

Він додав, що компанія постачає газ 12,4 мільйонам українських домогосподарств. Всі ці клієнти отримують газ за річним фіксованим тарифним планом.

Відповідно до рішення Кабінету міністрів, дію фіксованого тарифу на електроенергію для населення було продовжено ще на місяць до кінця травня 2023 року.

Водночас Костянтин Ущаповський, голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), повідомив, що уряд розглядає кілька варіантів встановлення нових тарифів на електроенергію. За його словами, варіанти наступні: 2,40 грн. та 2,80 грн. за 1кВт/год.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW