Які електромобілі здатні подолати відстань в 300+ км



Екологічні автомобілі стають все більш популярними. Те, що на авто з електричною батареєю не можна проїхати велику відстань є неправдою. Сьогоднішні технології дозволяють випускати витривалі акумулятори, що збільшують відстань подорожі.

На сьогоднішній день стало відомо, що деякі електрокари досягли запас ходу до 800 км на одному заряді. Але насправді, у щоденному житті такий пробіг не завжди потрібен.

Реальний запас ходу відомих моделей електроавтомобілів

Hyundai Kona Electric

Цей автомобіль відомий супер запасом ходу 416 км та являється лідером продаж на сучасному авторинку. Батарея має ємність 64 кіловат, що дозволяє розвивати швидкість до 160 км на годину.

Jaguar I-Pace

На одному заряді може проїхати проїхати до 407 км та має батарею ємністю 90 кВт на годину. Набирає швидкість до 100 км за 4 і 8 секунд.

Kia e-Niro

Також проїде на одному заряді 407 км з батареєю ємністю 64 кВт на годину. Власники цього авто відзначають комфортний простір салону, і вважають, що це хороший автомобіль для сімейних подорожей.

Tesla Model 3

На четвертому місці в рейтингу, і є найпопулярнішою моделлю серед електрокарів. Запас ходу - 384 км з максимальною швидкістю 233 км на годину.

Tesla Model X

Відомий кроссовер із запасом ходу 374 км. Панорамне лобове скло та двері Falcon Wing роблять цю автомашину унікальною.

Nissan Leaf e+

350 км пробігу на одному заряд. Батарея має ємність 62 кВт на годину. Салон дозволяє перевозити в ньому п'ять пасажирів.

Mercedes-Benz EQC

Позашляховик просто ідеальний. Його хід 334 км на одному заряді, салон оснащений передовими технологіями, що заслуговують на увагу.

Audi E-tron

315 км на одному заряді. Це дає можливість розвивати швидкість до 100 кілометрів за 5-7 секунд. Салон комфортний та просторий.

Renault Zoe R135

Запас ходу - 308 км. Цей автомобіль вважається найдоступнішим на авторинку. Салон комфортний попри компактний вигляд автокара. Ідеально підходить для міста.

Tesla Model 3 Standard Plus

Запас ходу становить 291 км на одному заряді. Також є найдоступнішим автомобілем від Тесла. Максимальна швидкість складає 225 км на годину.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW