В РФ вирішили «взяти» руїни Бахмута до параду на Красній площі 9 травня



Від 24-25 квітня росіяни в Бахмуті пішли в «масований» наступ. Про це зазначає відомий військовий аналітик Том Купер.

«Ситуація схожа на ту, яка була в Попасній рік тому: невпинні обстріли тисячами снарядів із ствольної артилерії, тисячами артилерійських ракет із усіх типів реактивних систем залпового вогню, сотень залпів із систем ТОС-1 (наскільки я можу судити, це станом на зараз найсмертоносніше озброєння у ЗС РФ), нічні авіаудари з Су-25 із застосуванням керованих ракет С-25Т і з Су-34 із застосуванням планерних бомб. Обстріли ведуться систематично і постійно. Після цього раз за разом наступає піхота: зазвичай це штурмові групи, кількісно як взводи, які йдуть одна за одною знову і знову, вдень і вночі», — говорить аналітик, посилаючись на відповідний звіт полковника Романа Гриценка, командувача 127-мої бригади ТрО.

Він констатує, що таким чином із північного боку росіяни витіснили ЗСУ із території гаражів до дитячої лікарні та вулиці Визволителів Донбасу. У центрі ЗС РФ зайняли територію на північ від Бахмутського медколеджу («і то значно швидше, ніж очікувалося»), а на південь від коледжу дійшли до вулиці Чайковського.

Також росіяни сильно тиснуть на позиції 3-тьої штурмової та 92-гої механізованої бригади вздовж траси 0506 в районі Хромового.

«Словом, це, здається, «початок кінця» битви за Бахмут. І так, схоже, Путін і Ґєрасімов вирішили «взяти» руїни міста до параду на Красній площі 9 травня, про що вже не раз казали в Україні», — говорить Том Купер.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW