"50 000 грн зарплати на місяць": українців, яким потрібна робота, кличуть працювати



Ринок праці в Україні переживає непрості часи, проте навіть під час війни є високооплачувана робота. З'явилася вакансія для викладача, котрому готові платити до 50 тис. грн на місяць.

Як інформує "biz.todsy.ua", відповідне оголошення було опубліковано на сайті пошуку роботи Work.ua. Потрібний викладач англійської мови до школи іноземних мов, яка вже 16 років працює на ринку. Передбачено як повну, так і неповну зайнятість, проте кандидати мають мати досвід роботи від 1 року.

Роботодавець готовий розглянути резюме претендентів з вищою освітою. При цьому зазначено, що можуть взяти студента. Майбутньому співробітнику потрібно проводити індивідуальні та групові заняття у школі, а також онлайн.

Деталі роботи для викладача з зарплатою 50 тис. грн

Можна буде самостійно вибрати навантаження та графік, а також вікову категорію учнів – діти, підлітки чи дорослі. Заробітна плата – мінімум 200 грн на годину, гонорар залежатиме залежно від досвіду, навантаження та кваліфікації.

Адміністрація школи планує запросити до свого колективу професіонала з гарним характером – відповідальну, чуйну, цілеспрямовану та веселу людину, яка щиро любить оточуючих і хоче ділитися з ними своїми знаннями.

"У нас понад 1000 студентів на рік, 22 викладачі та своя авторська методика. Ми викладаємо з душею та любов'ю і зараз шукаємо в команду талановитого викладача англійської", - зазначено у вакансії.

Зарплата 50 тис. грн: в Україні з'явилася грошова робота для викладача Від майбутнього співробітника вимагатимуть мінімальну звітність та щорічне планове підвищення заробітної плати. У майбутньому він матиме можливість створити та представити власний проект, ставши партнером та наставників для колег.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW