Побив жінку та вкрав мільйон: на Чернігівщині затримали розбійника



Поліцейські Чернігівщини впродовж доби встановили та затримали зловмисника, який підозрюється у вчиненні розбійного нападу на 58-річну мешканку Мени.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Чернігівській області.

12 квітня до поліції звернувся чоловік, який повідомив про напад на його дружину. Він розповів, що невідомий зловмисник проник до їхнього будинку, поки жінка сама поралася по господарству у дворі. Коли господиня зайшла в дім, то всередині побачила незнайомця. Незваний гість одразу ж завдав їй кілька ударів дерев’яною палицею по голові і відібрав заощадження (загалом в сумі близько 400 тисяч гривень та 15 тисяч доларів США), після чого втік.

Поліцейським менш ніж за добу вдалося встановили особу підозрюваного. Ним виявився мешканець Конотопа Сумської області. У минулому цей чоловік неодноразово був засуджений за майнові злочини.

Поліцейські затримали зловмисника у готелі в місті Бахмач, де він переховувався. У нього вилучено частину коштів, які належать потерпілій.

Нападника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом злочину слідчий поліції під процесуальним керівництвом Корюківської окружної прокуратури відкрив провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений в умовах воєнного або надзвичайного стану). Зловмиснику загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW