"Можна піти на війну – там смерті в очі дивляться щохвилини": відомий блогер заліз у труну і нарвався на критику



Відомий український блогер та чоловік співачки Анни Трінчер Олександр Волошин наважився на доволі моторошну практику чим викликав хвилю хейту. Хлопець вирішив полежати у закритій труні, аби зрозуміти для чого він живе.

На своїй сторінці в Instagram Олександр Волошин опублікуваввідео з цією "практикою".

У короткому відео блогер лягає у труну, яку закривають.

"Можна піти на війну – там смерті в очі дивляться щохвилини": відомий блогер заліз у труну і нарвався на критику (ФОТО), фото-1

Як зізнався блогер, у труні він провів 5 хвилин, а коли вийшов звідти, то не міг стримати сліз.

"Перші хвилини чомусь дуже хотілось плакати… Я ще стільки всього не зробив. Я лежав і думав про те, що я не зробив. Але я не задумувався навіть про те, про що я шкодую. Не про що не шкодую виходить. Все в моєму житті було ах*єнно. Я не про що не шкодував, я лише думав про те, скільки всього я ще не зробив", - поділився враженнями від практики Волошин.

Проте, не усі підписники хлопця зрозуміли його дій.

"Це дуже погана прикмета... Навіть голлівудські актори відмовляються зніматись в труні. Сподіваюсь, омине", "Йди борони Україну! На чому хайпишся", "Подумайте тепер про тих хлопців молодих, які лежать тепер там довічно через кляту війну", "Який дебилізм. Нехай такі дебіли замінять хлопців на війні", "думаю, якщо є така сильна потреба відчути, що ти робиш в житті невірно, можна піти на війну – там смерті в очі дивляться щохвилини".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW