Сідав за кермо попри заборону - судитимуть жителя Чернівецького району



Буковинець систематично і умисно не виконував постанову суду, згідно з якою його позбавили права керувати транспортними засобами. Порушнику загрожує штрафу від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів або позбавлення волі до трьох років.

25-річний житель Кіцманської громади не виконує рішення суду. У вересні минулого року, відповідно до постанови Першотравневого районного суду, буковинця визнали винним у вчиненні адміністративного правопорушення (керування у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

На чоловіка наклали штраф 17 000 гривень та позбавили права керувати транспортними засобами на рік.

Попри постанову суду, порушник знову продовжував керувати автомобілем та порушувати Правила дорожнього руху. Співробітники поліції у жовтні 2022 року і в січні 2023 року задокументували ще два адмінправопорушення за цією ж статтею КУпАП. Правоохоронці скерували зібрані матеріали до суду.

Кіцманський районний суд визнав чоловіка винним ще двічі та наклав штрафи 34 000 і 51 000 гривень з позбавленням права керування на три роки та понад 12 років.

Читайте: У Чернівецькому районі в ДТП травмувався водій

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW