Заради грошей здатні на все: 3 імені найбільш меркантильних жінок



Від імені багато що залежить в нашому житті, у тому числі особисті якості, а також вчинки і бажання. Є люди, які не уявляють своє життя без матеріальних благ, розкоші та ставлять за головну мету отримання фінансової вигоди.

Експерти стверджують, що серед таких людей є багато жінок, названих певними іменами.

Карина

Жінки з цим іменем одразу вираховують в своєму оточенні чоловіків з грошима та високим статусом і чіпляються до них, немов кліщі. Вони вміють запаморочувати голову чоловіку, щоб отримати все, що потрібно, а потім знаходять нову "жертву".

Карини – не з тих, хто стане замислюватись, наскільки етичні їх вчинки, а просто почнуть вирішувати свої фінансові питання за вдалої змоги. Це ті жінки, які заради власної вигоди готові йти "по головах".

Аліса

Жінки на ім’я Аліса – приклад людей, які вміють прораховувати усе на кілька кроків вперед і не готові ділитися тим, що по праву вважають своїм. Вони не знають пощади, коли хочуть досягти чогось і сприймають чоловіків як джерело власної матеріальної вигоди.

Ці жінки дуже жадібні, навіть по відношенню до близьких. А під час розлуки з коханим вони зроблять усе можливе, щоб залишити чоловіка без останньої сорочки, ні краплі не соромлячись.

Жанна

Жінки з цим іменем зазвичай заводять стосунки лише з тими, від кого можуть отримати якісь матеріальні вигоди. Збираючи "зі світу по нитці" і відбираючи потроху від багатьох людей, вони дбають про накопичення власного капіталу, який дозволить їм жити "на широку ногу".

Ці жінки вважають, що усі навколо їм щось винні, а також намагаються отримувати від життя все можливе, що приносить їм задоволення.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW