Облив бензином та підпалив: під Києвом чоловік жорстоко вбив співмешканку через ревнощі



В Ірпені чоловік жорстоко розправився з коханою через ревнощі. Він облив її бензином та підпалив. Жінка отримала опіки голови, шиї, тулуба, рук, ніг й дихальних шляхів та померла у лікарні.

Про інцидент розповіли у поліції Київської області.

22 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік облив бензином та підпалив жінку. У стані тяжкого шоку з опіками голови, шиї, тулуба, рук, ніг та дихальних шляхів потерпілу госпіталізували до опікового центру столиці. Згодом, 4 лютого, жінка померла у лікарні, – повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Поліцейські оперативно затримали її співмешканця. Чоловік пояснив, що між ним та цивільною дружиною виникла сварка на ґрунті ревнощів. Під час конфлікту чоловік пішов до гаража, узяв пластикову пляшку з бензином, облив жінку та підпалив.

За фактом скоєння умисного вбивства з особливою жорстокістю слідчі направили обвинувальний акт до суду. За вчинене чоловіку загрожує довічне ув’язнення.

Раніше ми розповідали, що у Київській області в селі Гаврилівка чоловік зарізав співмешканку через ревнощі. В ході конфлікту зловмисник наніс жінці ножове поранення, яке стало смертельним.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW