Добровольці штурмових бригад готуються до контрнаступу: тренування тривають три тижні



Штурмові бригади «Гвардії наступу» у складі Нацгвардії, на вступ до яких подали заяви понад 20 тисяч добровольців, формуються для звільнення тимчасово окупованих росією територій України.

Про це повідомив заступник директора департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович.

За його словами, військовослужбовці, які уже пройшли всі етапи відбору і зараховані до «Гвардії наступу», у ході формування підрозділів тренуються на полігонах. Там вони проходять індивідуальну підготовку, яка триває до трьох тижнів, та колективну підготовку, яка триває до п’яти тижнів.

Завершуються ці тренування тактичними навчаннями у складі підрозділів. Окремі фахівці, такі як артилеристи та зенітники, проходять підготовку на спеціалізованих полігонах.

"У ході занять з індивідуальної підготовки вивчається тактика дій солдата та підрозділу в різних умовах, в різних видах бою. Ці та інші заняття дозволяють сформувати воїна, який за своїми моральними та бойовими якостями буде здатний виконувати поставлені завдання", - сказав Уршалович.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW