"Укроборонпром" спільно з польською компанією виготовлятимуть снаряди для танків: для створення виробництва розглядають лише польські міста



Держконцерн «Укроборонпром» і польська компанія Polska Grupa Zbrojeniowa спільно виготовлятимуть снаряди калібру 125 мм для танків.

Як повідомляє "Укроборонпром", одне з підприємств Концерну та PGZ S.A уклали угоду про взаємодію у сфері виробництва танкових снарядів калібру 125 мм. Це відбулося у рамках візиту Президента України Володимира Зеленського до Республіки Польща.

Згідно з угодою, передбачено розгортання нових виробничих ліній, розрахованих на виготовлення великої кількості боєприпасів для 125-мм танкових гармат.

- Беручи до уваги високі ризики російських ракетних ударів по підприємству Укроборонпрому, розглядаються винятково польські міста для створення нового виробництва. Втім, над появою снарядів працюватимуть обидві сторони: Україна надасть свої технології та висококваліфікованих фахівців з відповідними компетенціями та досвідом,- зазначають у пресслужбі. 

Нагадаємо, нещодавно Укроборонпром розпочав виробляти 125-мм боєприпаси для танкової гармати спільно з однією з країн НАТО.

Також "Укроборонпром" почав постачання артилерійського 122-мм снаряду закордон. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW