На Дніпропетровщині пес за лічені години знайшов злочинця



На Дніпропетровщині завдяки службовому псу Баю поліцейські за лічені години встановили зловмисника. Його шукали через причетність до розбійного нападу на 38-річного чоловіка.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровської області.

Інцидент стався 5 квітня у с. Варварівка Юр’ївського району. Поліцейські у складі слідчо-оперативної групи виїхали на місце злочину та встановили, що зловмисник проник до приватного домоволодіння, побив господаря та заволодів його майном.

До розкриття розбійного нападу залучили дільничних офіцерів поліції, поліцейських офіцерів громади та кінолога з вівчаркою Баєм. Службовому псу знадобилось менше ніж годину, щоб розшукати причетного до розбійного нападу чоловіка.

Бай привів правоохоронців на подвір’я приватного домоволодіння 30-річного жителя Варварівки.

На Дніпропетровщині пес за лічені години знайшов злочинця, фото-1

Під час огляду домоволодіння правоохоронці виявили майно потерпілого та сліди злочину на одязі чоловіка. Нападника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Павлоградського районного відділу поліції за процесуальним керівництвом окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу на час досудового слідства.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW