У Краматорську відбулась чергова нарада щодо стану справ у сфері ЖКГ



Ось уже 400 днів комунальники Краматорська продовжують працювати в умовах воєнного стану: оперативно ліквідовують наслідки ворожих ударів по цивільній інфраструктурі міста, реагують на аварійні виклики, займаються обслуговуванням мереж та комунікацій.

1 квітня 2023 року в Краматорську завершується опалювальний сезон. “Усі наші підприємства-теплопостачальники з гідністю пройшли цей сезон, не зважаючи на всі складнощі та виклики, які поставила перед нами війна. Дякую кожному і кожній, хто забезпечив стале теплопостачання цієї зими”, – наголосив Олександр Гончаренко.

Підприємства-перевізники повідомляють, що у зв’язку з продовженням тривалості світлового дня прийнято рішення вже з 1 квітня продовжити роботу громадського транспорту в Краматорську до 19:00, оновлені графіки будуть оприлюднені найближчим часом.

КП “Міськсвітло” повідомляє, що віднині світлофори у Краматорську працюватимуть з 6 години ранку до 21 години вечора. На окремих перехрестях з особливо інтенсивним рухом світлофори працюватимуть у режимі жовтого світла навіть під час комендантської години.

У Краматорську триває стерилізація безпритульних тварин, за останні два тижні було прооперовано 94 собаки та кішки.

Підприємства, надавачі комунальних послуг повідомляють, що рівень сплати за комунальні послуги — вкрай низький, та складає від 42 до 25 відсотків у лютому. Це може поставити під загрозу подальше функціонування підприємств, тож комунальники нагадують мешканцям міста, щоб ті, по можливості, сплачували за комунальні послуги.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW