У Садового з'явився новий позаштатний радник: що про нього відомо



У Андрія Садового буде новий позаштатний радник. 

Мер Львова Андрій Садовий матиме позаштатного радника з питань спортивної інфраструктури. Ним стане Роман Гапачило, який є президентом хокейної команди "Галицькі Леви" (Львів-Новояворівськ). 

Про це пвідомили у пресслужбі Львівської міської ради. 

Новий радник займатиметься спортивним напрямком, розбудовою напрямку Unbroken-спорт, щоб ветерани війни могли реалізовувати себе у спорті.

Роман Гапачило став новим радником Андрія Садового, Фото - ЛМР

Роман Гапачило став новим радником Андрія Садового, Фото - ЛМР

"Протезування і реабілітація – це добре, але також важливо, щоб люди мали можливість фізично тримати себе в тонусі. Тож я попросив Романа Гапачила бути позаштатним радником міського голови з питань спортивної інфраструктури. Він повинен залучати до Unbroken-спорт лідерів думок, талановитих людей, щоб зробити для українців якнайбільше", – сказав Андрій Садовий.

За словами Романа Гапачила, у першу чергу він працюватиме над розвитком проєкту льодової арени, де хлопці і дівчата зможуть займатися sledge (хокей на візках).

"Вірю, що разом з Львівською міською радою та Unbroken ми зможемо це зробити і таким чином дали можливість людям, які втратили кінцівки, реалізувати себе в спорті", – наголосив Роман Гапачило. 

Читайте також: У Львові з'являться ще 34 паркувальних майданчики: нові локації



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW