Війська рф атакували Дніпропетровщину з дронів і гатили з важкої артилерії: ситуація в регіоні станом на вечір



Завершується триста дев’яносто друга доба російського широкомасштабного вторгнення. Ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір.

Про це повідомляє редакція 056.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що сьогодні за день ворог тричі атакував Марганецьку громаду Нікопольського району. Обстрілював її з безпілотників та важкої артилерії. Люди вціліли.

У Марганці снаряди пошкодили адмінбудівлю та два приватні підприємства. В одному з сіл громади – легкову автівку та господарську споруду. 

Рятувальники працюють на місці «прильотів». Обстежують території, уточнюють інформацію.

Сергій Лисак побажав всім тихої ночі: "Тримаймося!". 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук також повідомив про безпекову ситуацію в регіоні станом на 20:00.

Терор Нікопольщини, який чинять росіяни, триває. Протягом дня окупанти тричі били по району – атакували з дронів і гатили з важкої артилерії. 

Під ворожим вогнем була Марганецька громада. Внаслідок обстрілів там понівечено адмінбудівлю, два приватних підприємства, господарську споруду і авто. Пошкоджено й електромережі. 

Минулося без постраждалих. 

Щодо інших районів Дніпропетровщини – всюди без обстрілів. 

Знову побільшало повітряних тривог. Микола Лукашук попросив всіх не ігнорувати сирени і дотримуватися правил безпеки.

"Сьогодні росія вчинила черговий злочин проти людяності, вдаривши ракетами по спальному району в Запоріжжі. Рано чи пізно ця нелюдська агресія приведе всіх окупантів, які віддають і виконують злочинні накази, або до пекла, або на лаву підсудних в Гаазі. Україна бореться як за свою свободу, так і за справедливе покарання для терористів. Бореться і переможе", - підсумував Микола Лукашук.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW