Мешканці Києва пропонують створити в столиці Пантеон Героїв



Мешканці Києва пропонують створити в столиці Пантеон Героїв. Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради.

Автор петиції №11844 Андрій Машков пропонує столичній владі створити у Києві пантеон Героїв.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте.

З метою вшанування пам’яті загиблих Героїв , які віддали життя за свободу і незалежність України під час війни за незалежність, виховання прийдешніх поколінь в дусі патріотизму та любові до рідної землі, вношу пропозицію створення в місті Києві Пантеону Героїв, — йдеться в петиції.

Автор звернення до Київської міської ради додав, що місце розташування, форму та зміст Пантеону Героїв потрібно висунути на загальнодержавний конкурс з незалежною комісією з представників різних професій, зокрема – учасників бойових дій.

Наразі петиція зібрала 393 підписи з 6000 необхідних для розгляду звернення.

Також ми розповідали про те, що у Києві планують зробити меморіальне військове кладовище. Так, уряд вже уповноважив Мінветеранів створити та опікуватись новою державною установою – національним військовим меморіальним кладовищем. На його будівництво та утримання виділили майже 65 млн грн.

Крім того, писали, що на Центральному залізничному вокзалі Києва у річницю повномасштабного вторгнення армії рф в Україну 24 лютого встановили пам’ятний камінь на честь залізничників, які загинули внаслідок російської агресії.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW