Купити квартиру у Кривому Розі: яку нерухомість можна придбати вартістю до 300 тисяч



Мешканці Кривого Рогу та гості міста шукають в інтернеті, де і за скільки можна купити квартиру. Люди цікавляться ринком нерухомості постійно, тому журналісти 0564.ua переглянули найновіші повідомлення про продаж квартир у Кривому Розі і обрали кілька варіантів, вартість яких не перевищує 300 тис. грн.

В Покровському районі виставили на продаж 2-кімнатну квартиру вартістю 127 455 грн (3 500 $). Квартира розміщується на 2 поверсі сталінки. Загальна площа - 36.60 м².

Знаходиться в районі ЦГОКа п.Мирівськое, недалеко від кільцевої тролейбуса.

Квартира продається під ремонт. Квартира тепла та суха. Власник запевняє, що з документами все в порядку.

В Саксаганському районі продають 1-кімнатну квартиру вартістю 171 154 грн. (4 700 $), або готові обміняти на 2-кімнатну. Квартира розміщується на 7 поверсі 9-поверхового будинку. Загальна площа: 17 м².

Власник пропонує квартирку - студію, де усе зроблено для комфортного проживання. Окремий санвузол, кухні не передбачено, варіант мультиварок та електроплиток. Дуже компактна та затишна.

Будинок знаходиться на зупинці міського транспорту Молодіжна, колишній гуртожиток ШПФ. На обмін можна пропонувати 1 або двокімнатну квартиру в Саксаганському та Дзержинському районі, а також Довгинцівський район.

В Тернівському районі продають 2-кімнатну квартиру по вул. Черкасова вартістю 218 494 грн. (6 000 $). Квартира розміщується на 1 поверсі в 5-поверховому будинку (хрущовка). Загальна площа - 43 м².

Власники запевняють, що квартира в житловому стані. 3 вікна металопластикові, 1 дерев’яне, стоять грати. В квартирі високий цоколь. Є лічильники на воду та електроенергію, в будинку загальні на газ та опалення.

Залишаються меблі та бойлер. Розумний торг.

В Інгулецькому районі продається 1-кімнатна квартира на Інгульці вартістю 273 118 грн. (7 500 $). Квартира розміщується на 2 поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 31.80 м².

Квартира тепла, затишна, яка підходить для переробки під "студію". Стан житловий. Вікна металопластикові, труби водопостачання, газова колонка замінені. Є можливість залишити побутову техніку (телевізор, пральна машинка, холодильник) и меблі, за бажанням покупця.

Купити квартиру у Кривому Розі: яку нерухомість можна придбати вартістю до 300 тисяч, фото-19

В Інгулецькому районі продають однокімнатну квартиру по вул. Ярославська, вартістю 291 326 грн. (8 000 $). Квартира розміщується на 1 поверсі 5-поверхового будинку. Загальна площа - 29 м².

Ванна та туалет суміжні. Вхідні двері в квартиру металеві. На вікнах є решітки. В квартирі високий цоколь. Поруч є школа, дитячі садочки, басейн, церква, ринок, магазини, лікарня, парк.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW