Загасив цигарку об око підлітка: арештовано жителя Кам’янця-Подільського



Жителя Кам’янця-Подільського арештовано на 5 місяців. Таке покарання хулігану виніс міськрайонний суд за те, що загасив цигарку об повіко неповнолітнього. Обвинувачений та його адвокат просили в апеляційній скарзі змінити вирок та пом’якшити покарання. Проте суддівська колегія підстав для цього не встановила.

Про деталі справи розповіли в пресслужбі Хмельницького апеляційного суду.

Серед дня 7 липня минулого року на літній терасі магазину у Кам’янці-Подільському 57-річний місцевий мешканець разом із товаришем розпивали пиво. Поруч була компанія підлітків. У якийсь момент гучні розмови хлопчаків так роздратували чоловіка, що він, лаючись, підійшов до одного з них і приклав недопалок до ока підлітка. Цигарку тримав доти, доки хлопець не відштовхнув свого кривдника.

Наступного дня медичні експерти діагностували в потерпілого неповнолітнього дві опікові рани повіка, що є легкими тілесними ушкодженнями.

Міськрайонний суд визнав нападника винним у хуліганстві за ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України та покарав 5-ма місяцями арешту. Вважаючи вирок занадто суворим, кам`янчанин разом зі своїм захисником оскаржили його в апеляційному порядку — просили замість арешту призначити громадські роботи.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW