Каноницька громада з перших днів повномасштабного вторгнення наближає перемогу



Мешканці Каноницької громади з Рівненщини постійно допомагають ЗСУ та формують гуманітарні вантажі жителям постраждалих областей. 

Про це повідомили на сторінці Рівненської ОВА. 

Так, за словами сільського голови Віктора Семчука, на сьогодні його земляки багато роблять для того, щоб Україна перемогла: одні воюють на фронті, інші допомагають нашому війську у тилу.

«До волонтерства долучились майже всі жителі громади. Одні плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, інші - готують страви, заробляють гроші на благодійних ярмарках, щоб придбати і передати на фронт те, чого потребують наші воїни», - розповів Віктор Семчук.

Зазначається, що з ліцею села Кідри у зону бойових дій доставлено 120 тонн допомоги. Також жителі села придбали та відправили на передову сім авто. 

А ще тут за стародавнім поліським рецептом готують у печі ковбаски для армійців, працюючи навіть, коли відключати електроенергію. 

На початку війни сільрада організувала збір зерна – пекли хліб для тероборони. Формували продуктові набори потерпілим від війни на Чернігівщину і Херсонщину, збирали і картоплю для мешканців сходу. 

Разом до Перемоги!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW