У Львові викрили 53-річну жінку, яка пограбувала пацієнтку в поліклініці



Пацієнтка однієї з поліклінік у Львові поцупила сумку іншої пацієнтки. 

15 березня вдень патрульні отримали виклик про крадіжку в одній із поліклінік на проспекті Шевченка у Львові. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівщини. 

Потерпіла розповіла, що залишила сумку під курткою, аби запитати лікаря, чи можна зайти. У цей момент з кабінету виходила попередня пацієнтка. Коли жінка повернулася, то вже не було сумки з грошима, документами, ключами і телефоном.

Раніше згадана пацієнтка сказала, що там ходив якийсь підозрілий хлопець. Після цього вона пішла, а потерпіла зателефонувала в поліцію.

На місці події патрульні оглянули камери спостереження та встановили дані про пацієнтку, яка виходила з кабінету. З'ясували, що жінка неодноразово потрапляла в поле зору поліції.

Встановили також, що ймовірна зловмисниця сіла в Mazda CX-5. Автомобіль розшукали у співпраці з Центром безпеки міста та зупинили на площі Міцкевича. За кермом була 53-річна львів'янка, яка зізналася, що скоїла крадіжку.

Зі слів жінки, вона сховала сумку потерпілої у свою, а після цього зайшла в один з порожніх кабінетів, витягнула 2 тисячі гривень, а сумку викинула в коридорі медзакладу. 

На місці події працювала слідчо-оперативна група. 36-річна львів'янка написала заяву про крадіжку. Підозрюваній загрожує відповідальність за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах військового стану) ККУ.

Пацієнтка однієї із клінік у Львові поцупила сумку іншої пацієнтки
Фото: пресслужби Патрульної поліції ЛьвівщиниПацієнтка однієї із клінік у Львові поцупила сумку іншої пацієнтки
Фото: пресслужби Патрульної поліції Львівщини

Читайте також: На Львівщині судитимуть 19-річного хлопця, який видурив гроші за продаж iPhone

Фото на головній: пресслужби Патрульної поліції Львівщини 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW