Начальник Хмельницької ОВА Гамалій прокоментував своє звільнення з посади



Начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій, якого сьогодні, 15 березня, президент Зеленський звільнив з посади голови Хмельницької ОДА, прокоментував своє звільнення та подякував президенту за "висловлену довіру і підтримку".

Про це Сергій Гамалій написав на своїй сторінці у Facebook.

"Вчора я написав заяву за власним бажанням і залишаю посаду начальника Хмельницької обласної військової адміністрації. Насамперед хочу подякувати нашому Президенту Володимиру Зеленському за висловлену мені довіру і підтримку. Це велика честь для мене", — написав Гамалій.

Також він зазначив, що з першого дня, як обійняв посаду голови обласної державної адміністрації, постійно керувався одним принципом – зробити все для розвитку краю та України.

"Пишаюся кожною хорошою справою, втіленою в життя. Також висловлюю слова вдячності своїй команді. Без вашої віри в мене та дружньої підтримки мені було б складно впоратися з усіма викликами, які виникали час від часу. Ви справжні професіонали, і я радий, що мав змогу працювати з вами пліч-о-пліч. Дякую за плідну співпрацю головам громад, співробітникам ОВА, усім людям, яких зустрів за цей час. Високо ціную внесок у спільну справу кожного з вас! Наразі у Хмельницькій обласній військовій адміністрації залишається команда фахівців, націлена працювати на користь держави, її людей та перемогу. Тому тримаймо стрій! Слава Україні!", — йдеться у дописі начальника Хмельницької ОВА Гамалія.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW