Неповторний оригінал чи обурлива підробка: як легко відрізнити справжні парфуми від копії



Хороші парфуми - справжній скарб. І часто буває доволі нелегко знайти свій аромат, яких підкреслить особистість та надасть вам унікальності.

Однак як обрати дійсно якийсний товар, а не стати жертвою продажу підробки. На щастя, є декілька дієвих методів відрізнити оригінал від фальшивки.

На що треба звернути увагу, обираючи парфуми

Інколи навіть висока ціна на товар не гарантує того, що парфуми виявляться справжнім. А тому, щоб не стати жертвою обману, їх варто вибирати з особливою ретельністю.

1. Візьміть пляшечку та сильно потрусіть нею. Якщо парфуми якісні, то в процесі ви побачите велику кількість бульбашок, адже в складі справжнього дорогого продукту є велика кількість ефірних олій.

2. Уважно перевірте пакування та зовнішній вигляд пляшечки з парфумами. Целофан, у який загорнута коробочка, має бути не заклеєний, а зафіксований способом нагріву. Крім того, там має міститься круглий чи прямокутний штамп.

Також усередині упаковки має бути підкладка для парфумів, аби захистити їх від пошкодження. А тому нічого бовтатися всередині пакування не має.

3. Звірте серійний номер на флаконі з кодом на коробці. Вони мають співпадати. Також його можна перевірити на офіційному сайті бренду.

4. Перевірте термін придатності парфумів і дату їхнього виготовлення. Це важливо, адже час зберігання ароматів може бути різним. Деякі можуть зберігатися в закритому вигляді 3-5 років, а в розкритому всього 6-12 місяців. Ця інформація має бути вказана.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW