Залужний у День добровольця: "Ворог хоче нас зламати, але нація - непереможна"



Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав українців зі святом: 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця.

Пам'ятна дата встановлена у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

Своє звернення Залужний опублікував на сторінці у Facebook.

Що написав Залужний у День добровольця

"Відданість. Рішучість. І щире прагнення захищати Батьківщину. Щодня. Щосекунди. Українці демонструють всьому світу, що означає - бути добровольцем. Насамперед, у героїчних боях на передовій. У цілодобовій волонтерській праці. Допомогою в тилу. За покликом серця, заради перемоги", - сказано в повідомленні головнокомандуючого.

"Ворог хоче нас зламати, але нація добровольців - непереможна. Сьогодні всі ми, як ніколи, згуртовані і боремося за свою незалежність. З Днем українського добровольця!" - додав він.

Залужний у День добровольця: "Ворог хоче нас зламати, але нація - непереможна"

Нагадаємо, що дата 14 березня для Дня добровольця була обрана не випадково.

Саме в цей день у 2014 році на тренувальну базу в Нових Петрівцях з Майдану Незалежності вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану для формування першого добровольчого батальйону.

Чоловіки й жінки самоорганізувалися та вирушили на схід України - на захист нашої держави та її суверенітету від російських загарбників.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW