В окупованому Маріуполі студентів зобов'язали негайно стати на військовий облік



В тимчасово окупованому Маріуполі студентів так званих “вишів “ДНР” зобов'язали стати на військовий облік у військкомати.

Про це повідомила Маріупольська міськрада.

"З‘явилася інформація, що в окупованому місті студентам вишів розіслали вимогу терміново стати на військовий облік. Це може свідчити про те, що росіяни намагаються провести "тиху" мобілізацію", - зазначили у міськраді.

Як стало відомо, відповідну вказівку отримали декани навчальних закладів.

Насамперед це торкнеться тих, хто вже встиг отримати російські паспорти. У розпорядженні зазначається, що студенти очної форми навчання, починаючи з 1996 року народження, зобов'язані стати на військовий облік у військкоматі до 27 березня.

Нагадаємо, вищі навчальні заклади Донбасу, що були евакуйовані з Донбасу, мають своїх «двійників» на окупованих територіях, у тому числі й у Маріуполі. Як відомо, всі виші Маріуполя були передислоковані. Їх викладачі продовжують роботу на підконтрольній Україні території попри тимчасову окупацію Маріуполя. 

Раніше повідомлялося, що голова терористичної організації «ДНР» Деніс Пушилін підписав наказ, згідно до якого в Маріуполі розпочинають працювати військові комісаріати.

Всіх чоловіків, починаючи з 2006 року народження і старше, беруть на облік з подальшою метою – мобілізувати на війну.

Читайте також: В Маріуполі починають працювати військомати. Беруть на облік дітей 2006 року і всіх, хто старше

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW