Українські військові завершили навчання на танках Leopard 2 в Іспанії



Українські військові завершили чотиритижневу підготовку на танках Leopard 2 в Національному навчальному центрі в іспанській Сарагосі. Про це в понеділок, 13 березня, оголосило Міністерство оборони Іспанії, пише "Європейська правда".

Особовий склад, який проходив підготовку, мав попередній досвід використання бойових танків, тому під час навчання основна увага приділялася технічним особливостям cаме Leopard 2, а також з урахуванням створення оперативних і злагоджених екіпажів.

У навчанні українських військових, яке тривало по 12 годин на добу всі дні, окрім суботи, брали участь 30 військовослужбовців механізованого кавалерійського полку "Алькантара 10" з Мелільї, які провели теоретичні заняття, тренування на тренажерах і вправи на маневровому полі.

Курси з підготовки екіпажів Leopard 2 були створені в Іспанії після офіційного закріплення її зобов'язання зробити внесок в українську оборону шляхом надання бойових танків. На той час Україна звернулася з проханням підготувати екіпажі та технічний персонал для оперативного розгортання наданих бойових танків.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW