"Гоблін" хоче поселити у квартиру Зеленського в Криму малозабезпечені сім'ї



Гауляйтер Криму Сєргєй Аксьонов (бандитська кличка Гоблін) чекав 9 років, протягом яких тривала окупація Криму, щоб напередодні анонсованих контрнаступу України та деокупації Криму, оголосити, що квартира Президента України Володимира Зеленського буде націоналізована й передана у власність малозабезпечених сімей. Відповідну заяву розтиражували російські ЗМІ.

Про це повідомляє видання "Дзеркало тижня".

Скільки "малозабезпечених сімей" Аксьонов планує запхнути в одну трикімнатну квартиру, не повідомляється.

Як випливає з оприлюдненої заяви, турботою про малозабезпечених Аксьонов взагалі не переймається.

"Це не самоціль - у Зеленського відібрати квартиру. Сама мета у нас - це перемогти їх, і ми переможемо, це без варіантів", - цитують ЗМІ російського ставленика, який, щоправда, не пояснив, яким чином крадіжка чиєїсь квартири пов'язана з уявними перемогами.

"Ми просто спочатку прагнемо націоналізувати ті об'єкти, які, говоритимемо, приносять дохід ворогові. Тому з урахуванням того, що квартиру поки що Зеленський не здає, може хтось із родичів приїжджає на сезон, я, звичайно, утрирую", - пояснив Аксьонов, демонструючи плутану свідомість.

За його словами, зараз "антитерористична комісія", до якої входять усі правоохоронні структури, формує додатковий список щодо націоналізації майна українських бізнесменів та держслужбовців, які мають власність у Криму. Потенційно у цьому списку, як зазначив Аксьонов, може бути понад 500 об'єктів.

За повідомленнями росЗМІ, раніше парламент Криму "націоналізував" майно Ріната Ахметова, Ігоря Коломойського, Арсенія Яценюка, Нестора Шуфрича, Сергія Тарути.

Аксьонов стверджує, що всі кошти від продажу майна українських підприємців та держслужбовців у Криму, підуть на потреби учасників війни в Україні.

Щоправда. Аксьонов не уточнив, хто ризикнув вкладати гроші у подібну сумнівну нерухомість.

Видання нагадує, що Аксьонов в середині 90-х років був звичайним бригадиром в організованому злочинному угрупованні, і відомий у Криму в кримінальних та міліцейських колах під прізвиськом "Гоблін".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW