"Динамо" оголосило заявку на матч УПЛ проти СК "Дніпро-1": коли та де дивитись



У неділю, 12 березня, о 13:00 футболісти СК "Дніпро-1" проведуть матч 17-го туру УПЛ. На ужгородському стадіоні "Авангард" вони прийматимуть київське "Динамо", яке потягом вже прибуло в місто призначення. В прямому ефірі зустріч транслюватиме телеканал 2+2. Також матч буде доступний на офіційних каналах команд у YouTube та на Football Hub.

Про це повідомляє сайт 056.

"Динамо" засновано у 1927 році і є найтитулованішим вітчизняним клубом з часів СРСР. У поточному чемпіонаті команда перебуває на 4 місці. Вона відстає на 6 очок від дніпрян, які очолюють турнірну таблицю.

Після закінчення зимової паузи дніпряни провели вже три зустрічі, які навряд чи викликали позитивні емоції у шанувальників спортклубівців. У Лізі конференцій непереборним бар'єром для команди Олександра Кучера став кіпрський АЕК, який минулого літа залишив "Дніпро-1" за бортом Ліги Європи.

Втратою очок для дніпрян завершився матч 16-го туру української першості в Олександрії. Господарі поля вирвали нічию (2:2). Такий результат спортклубівців дозволив "Шахтарю" за очками наздогнати нещодавнього лідера Прем'єр-ліги. Втім, осічка на КСК "Ніка" не позбавляє "Дніпро-1" статусу претендента на чемпіонство.

Раніше "Дніпро-1" і "Динамо" зустрічалися сім разів: п’ять перемог святкували кияни (одного разу у Кубку країни) і дві звитяги на рахунку спортклубівців (м’ячі 8-13).

Після осічок у минулому турі обидві команди налаштовуватимуться на максимальний результат. На нас чекає "матч за 6 очок", не інакше. А в таких ситуаціях, коли суперникам вкрай потрібні залікові бали, часто трапляються нічийні результати.

Позитивною новиною для дніпрян стало повернення в гру Артема Довбика, який пропустив матч-відповідь з АЕКом через пошкодження.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW