Вінниця стала офіційним партнером німецького міста Мюнстер



Вінниця і Мюнстер - тепер офіційно партнери. Угода про партнерство солідарності з німецьким містом, яке вже майже рік підтримує нас, підписана. Наміри були засвідчені під час візиту вінницької делегації до Мюнстера.

Про це повідомив міський голова Сергій Моргунов

Спільне бажання працювати далі у розширеному - тристоронньому форматі – підтвердили і представники Любліна. Це польське місто, з яким ми маємо добрі взаємини, - також побратим Мюнстера. І саме через Польщу до нас йшла частина допомоги з Мюнстера. Це і генератори, і мобільні кухні, посуд та продукти.

"Але ми не обмежуємось лише співпрацею у сфері гуманітарної допомоги. Ми націлені на обмін муніципальними практиками. Інновації в енергетиці, освітні та медичні технології – бажані вектори роботи. Німецькі колеги говорять і про важливий для них досвід антикризового управління, адже бачать, як стійко Вінницька та усі українські громади справляються з викликами.

Надзвичайно вдячний мешканцям наших дружніх міст за солідарність з Україною та турботу про вінничан. Дякую своїм колегам-мерам Маркусу Леве та Кшиштофу Жуку за непохитну позицію у підтримці України і таку своєчасну допомогу Вінниці", - вказав Моргунов.


AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW